Wanneer je een trampoline koopt, dan wil je daar natuurlijk wel ook veel plezier van hebben. Daarom is het goed om te bekijken wat nu eigenlijk de levensduur van een trampoline is. Dit is afhankelijk van enkele factoren. Niet alleen het soort model dat je koopt, maar ook de materialen die gebruikt zijn spelen een rol. Daarnaast speelt bijvoorbeeld ook mee of er een coating tegen UV, regen en roest is gebruikt. Wanneer dit allemaal niet het geval is, dan zal je binnen twee jaar al een nieuwe moeten kopen. Is dit wel het geval, dan spelen andere factoren een rol.

Goede trampolines kopen

Wanneer je ervoor kiest om een goede trampoline te kopen, dan wordt dit ook wel een 4 sterren model genoemd. Dit zijn nog geen professionele modellen, maar ze zijn wel al van goede kwaliteit. Deze zijn dus perfect voor in de achtertuin wanneer jij, of je kind, de eerste sprongen probeert. Deze trampolines zijn van hoogwaardige materialen en gaan dan ook lekker lang mee. 2 jaar is wel het minimum, maar reken erop dat je er zeker 4 jaar plezier van hebt als je een model van dit type koopt. Dat maakt het de investering dus al wel waard.

De professionele modellen

Als je voor trampolines van professionele kwaliteit gaat, dan kan je er helemaal lang plezier van hebben. Alles is dan niet alleen van hoogwaardig materiaal, maar ronduit van het beste materiaal gemaakt. Ze zijn bovendien uitvoerig getest. Dat betekent dus dat je er langer mee kan doen dan 4 jaar. Sterker nog, er zijn fabrikanten die 9 tot 13 jaar garantie bieden. Dat zouden ze niet doen als ze er niet van overtuigd zijn dat de trampolines ook zo lang mee kunnen gaan. Het kost wat meer, maar dan ben je wel direct klaar.

Laat een reactie achter:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}